Neinver inverteix 80 milions d‘euros en el nou centre comercial de Viladecans

L’empresa Neinver, el segon operador europeu d’outlets, obrirà durant la tardor del 2016 un complex comercial amb més de 130 botigues de primeres marques internacionals i nacionals. La implantació d’aquesta companyia al Baix Llobregat suposarà una inversió aproximada de més de 80 milions d’euros i la creació de 1.300 llocs de treball.

El nou centre comercial The Style Outlets s’està construint al sector de Ca n’Alemany, a la localitat de Viladecans.

El sector d’activitats econòmiques Ca n’Alemany ocupa una superfície triangular de 55 hectàrees, emmarcada per la C-32 i la línia de ferrocarril. La proximitat a l’estació de tren, a l’aeroport del Prat i al port de Barcelona converteix aquest espai en un emplaçament molt adequat per a l’atracció d’empreses.

A Ca n’Alemany també s’hi està instal·lant el nou centre logístic de distribució per a Europa i la seu mundial de comerç electrònic de l’empresa Desigual.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, acompanyat de l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz; el director general de Neinver, Daniel Losantos, i el director de l’INCASÒL, Damià Calvet, van asistir a l’acte de col·locació de la primera pedra del centre comercial.

Fecha del Taller: