Nadia Calviño destaca a BNEW el paper de les start-ups com una de les principals palanques de la recuperació

En el marc de la tercera jornada de la Barcelona New Economy Week (BNEW), organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Nadia Calviño, vicepresidenta primera i ministra d’Afers Econòmics i Transformació Digital ha presidit l’acte de lliurament dels premis Millor InnovacióBNEW 2021. El vicepresidenta ha destacat que “estem veient que la recuperació s’inicia, que està sent forta, i hem de concentrar totes les nostres energies en aconseguir que no sigui un simple rebot, sinó que sigui una recuperació forta, sostinguda, sostenible i justa. En aquest sentit, volem que les start-ups siguin una de les principals palanques de la recuperació” Calviño ha afegit que “Barcelona és una ciutat emblemàtica per a la atracció de talent i innovació i és un plaer especial estar en un acte dedicat a premiar iniciatives de start-ups, i més d’unes que van sorgir l’any de la pandèmia”.

L’acte també ha comptat amb la presència de Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al CZFB, que ha assenyalat que “estem iniciant una etapa en la qual estem coneixent cada vegada millor quines són les característiques que marcaran els fonaments de l’economia 4.0: sostenibilitat, solidaritat, tecnologia, etc. però, sens dubte, l’ingredient comú en tots els casos és la innovació. M’agradaria animar a tots aquells professionals que tinguin alguna idea que creuen que pot tenir un lloc en aquesta nova economia, a materialitzar-la i tirar endavant el projecte. Nosaltres els esperarem en les properes edicions de BNEW per premiar la seva iniciativa”. iBlanca Sorigué, directora general de l’entitat. 

Start-ups guanyadores

Entre les 72 start-ups nacionals i estrangeres participants, els projectes emprenedors guanyadors han estat:

  • Premi a la millor start-up de BNEW Digital Industry per UTVYAKTA.  Ha recollit el premi: Jordan Hammond representant UTVYAKTA.
  • Premi a la millor start-up de BNEW eCommerce per DECODITIVE.  Ha recollit el premi: Joan Buch Prades, CEO.
  • Premi a la millor start-up de BNEW Economic Zones per ALÉN SPACE.  Ha recollit el premi: Antonio Vázquez García, Business Developer & Founder.
  • Premi a la millor start-up de BNEW Logistics per NEWE.  Ha recollit el premi: Ruth Ruso, CMO.
  • Premi a la millor start-up BNEW Mobility  per ADVANCED AIR MOBILITY.  Ha recollit el premi: Aitor Martin, CEO.
  • Premi a la millor start-up de BNEW Real Estate per a THE PREDECTIVE COMPANY.  Ha recollit el premi: Alonzo Romero, CEO.
  • Premi a la millor start-up de BNEW Science per THE BLUE BOX BIOMEDICAL SOLUTIONS.  Ha recollit el premi: Judit Giró, CEO.
  • Premi a la millor start-up de BNEW Sustainability per ECONCRETE.  Ha recollitel premi: Paolo Tedone, Sales Director – Southem Europe.
  • Premi a la millor start-up de BNEW Talent per OPGROUND.   Ha recollit el premi: Eduard Teixidó,CEO.

Fecha del Taller: