MRW s’instal·la en una nau de 1550 m2 al Parc Logístic de la Zona Franca

MRW, dedicada al transport urgent de paqueteria, ha arrendat al Parc Logístic de la Zona Franca una nau de 1.550 m2, Es tracta d’una instal·lació modular de recent construcció, amb abundants molls de càrrega, sistema de seguretat exterior, amb opció de construir un altell per a les oficines i zona de serveis, entre altres prestacions.

L’immoble es troba situat al Parc Logístic de la Zona Franca, de recent construcció i situat al costat del port de Barcelona. Per la seva situació està molt ben comunicat tant amb el port com amb la Ronda Litoral (B-10), el que permet connectar amb totes les vies ràpides que circumval·len la ciutat tant en transport públic com privat o de càrrega.

MRW realitza una mitjana de 40 milions d’enviaments anuals, aportant solucions de negoci concretes per a tot tipus d’empreses i particulars. MRW ha estat pionera en la implantació de l’e-Commerce i s’ha convertit en especialista del sector, així com en satisfer la demanda dels clients particulars creant el servei yatelollevo.com.

Parc Logístic de la Zona Franca és una societat participada per Saba en un 75% i en un 25% pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona.
El Parc Logístic de la Zona Franca, desenvolupa una Àrea Logística amb 123.000 m2 de naus modulars dissenyades per facilitar els diferents sistemes d’emmagatzematge i distribució amb més de 7.000 m2 d’oficines complementàries, i impulsa una Àrea de Negocis amb la construcció d’edificis d’oficines de gran representativitat, per acollir Seus Corporatives d’empreses.

La consultora immobiliària Estrada & Partners ha assessorat a MRW en l’operació d’arrendament de la nau.

Fecha del Taller: