Molenbergnatie i Arcese s’instal·len a la ZAL del Port de Barcelona i Aldisca al Parc Logístic de la Zona Franca

La companyia belga Molenbergnatie ha signat el contracte amb Cilsa per a l’arrendament d’un magatzem de 3.700 metres quadrats a la ZAL del port de Barcelona. Aquestes instal·lacions estan equipades per a l’emmagatzematge de cafè, a més de disposar de 9 molls de càrrega, una rampa que permet l’entrada del camió i una altura de nau de 11 metres lliures. El magatzem, equipat amb els mitjans de seguretat més avançats, està ubicat a la segona fase del desenvolupament logístic que pertany al municipi del Prat de Llobregat.

Molenbergnatie, amb central europea a Anvers, compta amb sucursals a Barcelona i a Ho Chi Minh, Vietnam, i s’ha convertit en un dels líders mundials en gestió de cadena de subministrament per a cafè, cacau i fruits secs.

La ubicació de Molenbergnatie a la ZAL fa que la companyia pugui treballar amb mercaderia d’origen cent per cent marítim, i tenir una major agilitat amb la duana i proximitat a la terminal de contenidors, factors claus per a empreses que operen amb aquest tipus de commodities.

I també l’operador logístic Arcese ha llogat a la ZAL del port de Barcelona quatre naus que sumen un total de 10.559 metres quadrats i que disposen d’un gran nombre de portes equipades amb rampes anivelladores a diferents alades que faciliten l’activitat industrial.

Per altra banda, l’operador logístic Aldisca ha llogat una superfície de 4.000 metres quadrats al Parc Logístic de la Zona Franca durant els propers cinc anys, instal·lacions a les que ha traslladat la seva activitat. Amb aquesta operació el Parc Logístic de la Zona Franca supera el 94% de la seva ocupació.

Fecha del Taller: