Acceso intranet
NOTICIA | Publicado el 06 ago 2020

Més de 55 empreses, emprenedors i autònoms de Catalunya es presenten al Hub Industrial de Mobilitat

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Més de 55 empreses, emprenedors i autònoms de Catalunya s’han presentat per participar al Hub Industrial de Mobilitat Sostenible, la iniciativa engegada el passat mes de juny amb l’objectiu de trobar, impulsar i acompanyar projectes industrials orientats a la mobilitat sostenible i la innovació. La Cambra de Barcelona va fer una crida a l’empresariat a presentar les seves idees fins el 25 de juliol. L’objectiu final del Hub Industrial de Mobilitat és treballar per posicionar Catalunya com un actor clau en la mobilitat de futur, amb una indústria competitiva i amb voluntat exportadora.

Fins ara, el Hub Industrial de Mobilitat ha rebut un total de 26 projectes, la majoria d’ells amb aplicació als sectors de l’energia verda, vehicles normals, vehicles lleugers i les dues rodes, però també relacionats amb altres àmbits com les indústries de l’automoció, nàutica i logística.

Al setembre es constituiran les diferents comissions d’avaluació, que analitzaran les propostes en funció d’aspectes com la viabilitat, la maduresa de projecte, la vocació internacional, el nombre de socis, les sinèrgies amb la indústria actual, la capacitat d’innovació, la sostenibilitat i l’alineament amb els ODS. I a finals d’octubre s’escolliran els projectes que rebran el recolzament del Hub.

Gairebé 30 socis empresarials

El Hub Industrial de Mobilitat és un projecte obert a l’empresariat que ja compta amb gairebé una trentena de partners com el RACC, el Consorci de la Zona Franca, Price Waterhouse, el Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya, Ficosa, el Circuit de Barcelona-Catalunya, Leitat, la Universitat Politècnica de Catalunya, Moventia, Fira de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra, el ClusterMoto, Banc Sabadell, CaixaBank, Barcelona TechCity i IQS.

La Cambra i els socis del Hub treballaran per fer realitat els projectes finalistes amb un acompanyament durant tot el procés empresarial. Això inclou la implicació en la recerca de les aliances industrials necessàries i de finançament tant públic com privat, així com la presentació de les propostes a les administracions autonòmiques, estatals i europees.

Newsletter

Ver histórico

Si quieres recibir nuestra newsletter

Mediante el envío de este formulario acepta la política de privacidad y condiciones de uso.

Recuerde que recibirá un email para completar la validación a la cuenta indicada

Media

Ver todo

Hablemos de riesgos Logísticos & Industriales. Últimas tendencias en el transporte de baterías de litio

VIDEO