Mercabarna inaugurarà al juny el mercat bio més gran d’Europa

Mercabarna i l’Associació Gremial d’Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM) participen plegats, un cop més, a la fira hortofructícola més important del món, Fruit Logistica, que té lloc a Berlín, del 5 al 7 de febrer.

Un dels objectius de la participació en aquest certamen és presentar el Biomarket, el primer mercat majorista de producte fresc ecològic d’Espanya, que Mercabarna té previst inaugurar al juny. Amb 8.900 m2 construïts, 22 punts de venda majorista i 8 espais per a productors locals, aquest mercat d’aliments ecològics esdevindrà el més gran d’Europa.

Amb la presència a la fira, Mercabarna i AGEM també volen seguir potenciant el posicionament del recinte alimentari com la principal plataforma d’importació i exportació de fruites i hortalisses d’Europa. Amb 2.108.000 tones comercialitzades al 2019, un 4,6% més que al 2018, el sector de Fruites i Hortalisses de Mercabarna continua estan entre els més importants del continent. En aquesta línia, dins de Fruit Logistica, Mercabarna i AGEM celebraran més de 50 reunions B2B al seu estand per potenciar les relacions comercials entre empreses de Mercabarna i importadors d’arreu d’Europa.

Fecha del Taller: