Mercabarna assessorarà els mercats majoristes de la Xina

Mercabarna ha participat a la 6a Conferència de Mercats Majoristes de l’Àsia-Pacífic, on va estar present en una taula rodona dedicada a parlar sobre possibles intercanvis comercials entre els diferents mercats majoristes assistents, procedents de països com la Xina, Austràlia, Nova Zelanda, Xile, entre altres.

Mercabarna i la China National Agriculture Wholesale Market Association (CAWA), associació que aglutina els mercats majoristes de la Xina, han arribat a un acord de col·laboració segons el qual Mercabarna oferirà el seu servei d’assessorament en aspectes tècnics i de gestió a qualsevol dels més de 250 centres majoristes que formen part d’aquesta entitat.

Aquest conveni es va signar durant un viatge a Pequín, realitzat del 28 de gener a l’1 de febrer, pel director general de Mercabarna, Josep Tejedo, i pel director d’Estratègia i Màrqueting, Pablo Vilanova, per participar a la 6a Conferència de Mercats Majoristes de l’Àsia-Pacífic, organitzada per CAWA i la Unió Mundial de Mercats Majoristes (WUWM).

En el marc d’aquesta conferència, Josep Tejedo també va oferir una xerrada davant d’uns 800 assistents on va explicar què és Mercabarna, quines són les seves principals potencialitats i els seus projectes de futur. Així mateix, Mercabarna també va estar present en una taula rodona dedicada a parlar sobre possibles intercanvis comercials entre els diferents mercats majoristes assistents, procedents de països com la Xina, Austràlia, Nova Zelanda, Xile, entre altres.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: