Los puertos de Barcelona y Tarragona comparten sus estrategias de crecimiento

El president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, ha visitat aquest matí el Port de Barcelona acompanyat del seu equip. Han estat rebuts pel president del Port de Barcelona, Damià Calvet; el cap de Gabinet de la Presidència i Relacions Institucionals, Joan Pere Gomez Comes; el cap de relacions Externes, Manel Galán, i el cap d’Estratègia, Jordi Torrent.

Les dues delegacions han mantingut una reunió de treball en la qual s’ha analitzat la situació actual del transport marítim internacional i els reptes que tenen plantejats avui els ports europeus i mediterranis. Els responsables del Port de Barcelona han explicat l’estratègia de creixement d’aquesta infraestructura, basada en la innovació i la sostenibilitat, tal i com específica el seu IV Pla Estratègic, que s’està desenvolupant en l’actualitat amb eines transversals, com és el Pla d’Innovació, i amb projectes concrets, com és el Pla d’Electrificació de Molls, entre d’altres.

Aquesta trobada, que ha finalitzat amb una visita marítima, s’ha produït després que els directius del Port de Barcelona visitessin les instal·lacions tarragonines el mes de febrer passat.

Fecha del Taller: