L’operador logístic Jevaso lloga una nau logística de 18000 metres quadrats a la CIM del Vallès

Grup Jevaso, que invertirà en aquestes noves instal·lacions 1,5 milions d’euros, utilitzarà aquest edifici per oferir un servei logístic amb valor afegit a un dels seus principals clients, Mango.

L’operador logístic Jevaso ha arrendat a Prologis una nau logística de 18.440 metres quadrats a la Central Integrada de Mercaderies (CIM Vallès) a Santa Perpètua de Mogoda, un dels enclavaments de referència de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Grup Jevaso, que invertirà en aquestes noves instal·lacions 1,5 milions d’euros, utilitzarà aquest edifici per oferir un servei logístic amb valor afegit a un dels seus principals clients, Mango, pel que farà les operacions de comerç electrònic i enviaments de venda online.

La plataforma logística, distribuïda en 4 mòduls, compta amb una alçada interior de 7 metres a més de nombrosos molls de càrrega i descàrrega.

La consultora immobiliària Estrada & Partners s’ha encarregat de l’assessorament en l’operació.

Jevaso és una empresa referent en el sector tèxtil que s’encarrega dels tots esls processos, des de la confecció i fabricació de la peça, passant per la importació, l’acabat, l’emmagatzematge, la logística i les devolucions.

Font: BCL
Foto: jevaso.com

Fecha del Taller: