L’operador logístic ILS unifica les seves plataformes a Girona

Concerto Developpement Ibèrica disposa d’una nova plataforma logística de 11.000 metres quadrats de superfície a la localitat de Sant Feliu de Buixalleu (Girona). Concerto Developpement Ibérica és una promotora francesa especialitzada en desenvolupaments logístics, filial del grup Affine, que ha arrendat a ILS (Internationale Lagerlogistik Systeme) aquesta instal·lació.

Aquesta nova plataforma logística permet ILS, operador logístic filial del grup Ibex, unificar els seus quatre magatzems situats en diferents localitzacions de Catalunya (Hostalric, Sant Feliu, Esparreguera i Santa Maria de Palautordera).

L’immoble està ubicat en un recinte de 15.000 metres quadrats del polígon industrial Gaserans de la localitat gironina de Sant Feliu de Buixalleu i compta amb 11 molls de càrrega i un edifici de dues plantes destinat a equipament d’oficines.

Inbisa Construcción s’ha encarregat de l’obra, mentre que Top Management ha assumit la gestió del projecte, comptant amb la col·laboració de l’enginyeria IDP per a la realització del projecte executiu i la direcció d’obra.

Fecha del Taller: