L’operador ferroviari Multirail inicia nous serveis entre Catalunya i Andalusia

Multirail, empresa fundada per TCS Trans i Euconsa, ambdues dedicades al transport per carretera i multimodal de productes a granel, està desenvolupant nous tràfics ferroviaris entre Catalunya i Andalusia.

Al gener de 2015 va posar en marxa el servei ferroviari al corredor entre Catalunya i Andalusia, connectant les terminals de Granollers (Barcelona) i de San Roque (Cadis). Ara, aquest servei ha estat ampliat amb una nova connexió entre Granollers i Sevilla, amb intervenció en dues terminals intermèdies com són les d’Entrevies (Tarragona) i Còrdova.

El servei entre Granollers i Sevilla compta amb tres freqüències de sortida a la setmana. A més, el servei entre Granollers i Sant Roque, itinerari que també inclou les terminals de Tarragona, Còrdova i Sevilla, passa de dos a tres sortides setmanals.

La terminal de Còrdova funciona com a hub de consolidació i segregació dels trens que uneixen Andalusia i Catalunya.

L’operador que tracciona els trens de Multirail és Logittren.

Des de Multirail destaquen que aposten per fomentar la intermodalitat ferroviària mitjançant l’oferta d’un servei multiclient d’alta qualitat. El servei, que porta 18 mesos funcionat, s’ha consolidat amb un alt grau d’eficiència, ocupació i satisfacció dels clients. Això ha contribuït a aquesta ampliació de les freqüències de servei i afegir Sevilla com a nou origen i destí per donar resposta a la demanda de transport intermodal existent entre Andalusia i Catalunya.

Fecha del Taller: