Logisfashion obre una nova plataforma logística a Girona

Logisfashion, operador logístic especialitzat en el sector de la moda i la indústria tèxtil, ha inaugurat una nova plataforma logística a la localitat gironina de Riudellots de la Selva. Les noves instal·lacions, de 12.000 metres quadrats de superfície, estan dedicades en exclusiva a les operacions logístiques vinculades al comerç electrònic per a marques i cadenes dels principals grups tèxtils del món.

Logisfashion, que va facturar el 2014 un total de 14 milions d’euros, preveu un creixement del seu negoci del 40% a Espanya. A més, la companyia també preveu créixer amb noves operacions de comerç electrònic a Europa i a través de la internacionalització en el continent americà. Amb presència ja a Mèxic, Colòmbia i Miami, Logisfashion prepara ara la seva entrada a Panamà.

Logisfashion va néixer l’octubre de 1996 amb l’objectiu de suplir una necessitat latent en l’espectre logístic espanyol. En l’actualitat compta amb 7 centres logístics  equipats per a la manipulació i distribució tèxtil, ubicats a Santa Maria de Palautordera (Barcelona, Espanya), Cabanillas del Campo (Guadalajara, Espanya), Santiago de Xile (Xile), Cuautitlán Izcalli, Estat de Mèxic, (Mèxic), Xangai, Hong Kong i Shenzhen (Xina). Aquests centres compten amb més de 100.000 metres quadrats de superfície i una capacitat total d’emmagatzematge de més de 30 milions de peces.

Fecha del Taller: