Level inicia vols transoceànics des de l’aeroport de Barcelona

Level, la companyia de baix cost d’IAG (Iberia, British Airways i Vueling), iniciarà des de l’aeroport de Barcelona-el Prat vols intercontinentals a Buenos Aires, San Francisco, Punta Cana i Los Angeles. Les rutes estan operades per Iberia sota la nova marca Level.

Per començar l’operativa, IAG ha elegit quatre rutes: Buenos Aires (tres vegades per setmana), San Francisco (tres vegades), Punta Cana (dues vegades) i Los Angeles (dues vegades). Els vols començenn l’1 de juny a Los Angeles, el 2 de juny a San Francisco Oakland, el 10 de juny a Punta Cana i el 17 de juny a Buenos Aires.

Així mateix, Level durà a terme operacions de càrrega, motiu pel qual obrirà una nova passarel·la de càrrega de llarg radi i fuselatge ample a Barcelona, des d’on oferirà tres noves rutes al continent americà.

El servei volarà a Los Angeles (LAX) als Estats Units, Punta Cana (PUJ) a República Dominicana i Buenos Aires (EZE) a Argentina i emprarà aeronaus A330-200.

La nova passarel·la de IAG Cargo proporciona als seus clients una útil alternativa al centre d’operacions de la companyia a Madrid i estalviarà temps en alguns enviaments en eliminar la necessitat de traslladar per carretera les mercaderies a Madrid.

Fecha del Taller: