L’Escola Europea transmet know how en matèria de plataformes logístiques a una delegació tunisiana

En col·laboració amb el centre tunisià Institut Méditerranéen de Formation aux Métiers Maritimes, l’Escola Europea de Short Sea Shipping ha organitzat el seminari Desenvolupament de l’activitat logística a Tunísia.

Es tracta d’un seminari per encàrrec directe del centre tunisià arran de l’èxit del curs MOST (Motorways of the sigui training) Tunisie, també organitzat per l’Escola Europea, que va tenir lloc al novembre de l’any passat.

Els participants són tres directors generals del Ministeri de Transports, el director d’Explotació de l’Oficina de la Marina Mercant i Ports de Tunísia a més de directius d’empreses privades, que van demostrar un profund interès per conèixer les estratègies de desenvolupament de plataformes logístiques, amb el objectiu de millorar els serveis prestats en els ports tunisians.

Durant 4 dies, la delegació tunisiana ha entrat en contacte amb l’experiència del Port de Barcelona en matèria de política pública de desenvolupament del sòl logístic i han pogut conèixer els aspectes operatius relatius al disseny, promoció i explotació de les zones logístiques i de transport.

Per oferir una formació completa i de qualitat, l’Escola col·labora amb professionals destacats d’entitats prestigioses del sector logístic com el port de Barcelona, Cimalsa i la ZAL Port.

Fecha del Taller: