L’Escola Europea de Short Sea Shipping segueix formant a estudiants internacionals

Durant els mesos de maig i juny, l’Escola Europea de Short Sea Shipping (2E3S) ha impartit nombrosos cursos WHITE MOS per a estudiants internacionals. Aquests cursos tenen com a objectiu oferir formació en logística intermodal, serveis de short sea shipping i autopistes del mar.

D’una banda, han realitzat el curs WHITE Introduction to Intermodality 95 alumnes que procedien de diverses institucions com AFTRAL-Rungis de França, Jinan University, Toulouse Business School o l’austríaca Landesberufsschule Feldkirch, a més d’altres grups d’estudiants porto-riquenys que participaven en un programa de la Barcelona School of Management-IDEC, i d’altres que assistien al seminari organitzat per l’ICEX Espanya Exportació i Inversions i ESAN (Universitat del Perú).

D’altra banda, pel curs WHITE MOS Management han passat 73 estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya, de l’Institut Tecnològic de Monterrey, de la Facultat de Nàutica de Barcelona (UPC) i de la universitat peruana de ESAN.

I en el curs WHITE MOS Operations han participat 45 estudiants de la Fundació Tecnocampus, La Salle Campus Barcelona, IES Escola del Treball i IES Eugeni DOrs. Mentre que un grup d’alumnes de l’Université d’Evry i d’Promotrans Tolosa han realitzat el WHITE MOS sobre logística marítima.

La 2E3S també ha organitzat un curs WHITE RAIL Introduction per a 11 estudiants de l’Institut Tecnològic de Monterrey.

Fecha del Taller: