L’Escola Europea de Short Sea Shipping inicia els cursos MOST de tardor

El curs “MOST Management” es durà a terme entre el 26 i el 29 de setembre a bord d’un vaixell Ro-Pax de Grimaldi Lines en el trajecte entre Barcelona i Civitavecchia. Dins el professorat es troben especialistes del sector del transport, com per exemple dels ports de Barcelona, Roma, Civitavecchia i Gènova i de les navilieres Grimaldi i Grandi Navi Veloci, a més de la pròpia Escola.

Especialment orientat a professionals, aquest curs facilita el networking i permet conèixer en profunditat les operacions de transport marítim de curta distància i les polítiques europees de transport de la UE. El curs es realitza a bord d’un vaixell en un trajecte d’una de les principals autopistes del mar europees. Aquest curs està patrocinat per l’Associació Italiana de Ports (Associazione dei Porti-Assoporti Italiani), CONFITARMA (Confederazione italiana Armatori), Rete Autostrade Mediterranee, Trasporti & Lavoro i l’European Shortsea Network.

El programa del curs i la manera de registrar-se es troba a: http://www.2e3s.eu/course/most- management-per-professionisti /.

Així mateix, durant els mesos de tardor, l’Escola també ha programat cursos de formació per als professionals procedents d’Espanya (24-27 d’octubre), França (27-29 de novembre) i Portugal (11-15 de desembre). Els cursos pràctics tindran com a objecte proporcionar una visió global i internacional del transport intermodal en els països de la conca mediterrània.

Els cursos d’Escola tenen com a objectiu formar els participants en la logística intermodal, els serveis de transport marítim de curta distància (TMCD) i les autopistes del mar a Europa. A través d’ells, els participants poden observar i viure les operacions reals de transport intermodal durant un viatge entre Espanya i Itàlia. Els cursos es basen en un mètode d’aprenentatge experiencial, que combina conferències, tallers, visites i un treball pràctic en grup. L’Escola també posa un gran èmfasi en les activitats de networking, per tal de fomentar les futures relacions comercials i les inversions en negocis conjunts.

L’Escola Europea de Short Sea Shipping (2E3S) és un centre europeu de referència per a la formació en logística i transport intermodal. El seu objectiu és fomentar el transport intermodal com a base per al desenvolupament de la logística sostenible a Europa.

Fecha del Taller: