L’Escola Europea de Short Sea Shipping col·labora amb la Universitat de Lleida en la promoció del primer Màster en Direcció d’Operacions i Distribució

Una delegació de la Universitat de Lleida, encapçalada pel seu vicerector, Ferran Badia, va visitar les instal·lacions de l’Escola Europea de Short Sea Shipping en el marc de la col·laboració que hi ha entre les dues entitats per a la promoció del Màster en Direcció d’Operacions i Distribució. El recent estrenat programa formatiu és el primer a Espanya que ofereix formació contínua en modalitat dual i l’Escola participa amb l’organització de cursos de formació sobre intermodalitat, autopistes del mar (AdM) i transport per ferrocarril, a més de amb projectes en altres àmbits de cooperació internacional.

El nou màster es presentarà pròximament a la Comissió de Formació de Barcelona-Catalunya Centre Logístic.

La modalitat dual alterna la formació de l’alumnat entre les aules i el món empresarial i ha registrat excel·lents resultats en diversos mòduls de Formació Professional abans de donar el salt als programes universitaris. En el cas del Màster en Direcció d’Operacions i Distribució, aquesta opció suposa la signatura d’un contracte de treball durant tot l’any escolar, garantint el desenvolupament de les competències professionals dels alumnes tant a la universitat com a l’empresa, amb cadascun d’aquests períodes degudament tutoritzat. El programa, que va dirigit a graduats universitaris en enginyeria o administració d’empreses i professionals amb experiència en el sector que desitgin acreditar aquesta acadèmicament, inclou, així mateix, la realització d’un treball de final de màster amb la resolució d’un problema real de la empresa que contracti a l’estudiant. L’Escola donarà suport a la Universitat de Lleida en la promoció del màster.

Fecha del Taller: