Les fires Hispack i Bta reuniran a més de 1.200 empreses a Barcelona

La suma d’Hispack i Bta genera una de les principals plataformes comercials de la Unió Europea per a la industria de l’alimentació i begudes, principal sector consumidor de maquinaria i de material d’envàs i embalatge.

Hispack 2015, el saló de la indústria de l’embalatge que tindrà lloc del 21 al 24 d’abril del 2015 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, incidirà en la tecnologia, els processos, la sostenibilitat, els nous materials, l’smart packaging, i la logística, entre d’altres àmbits. També servirà per mostrar les necessitats i tendències en innovació que marquen el desenvolupament de nous envasos i embalatges i contribuirà a que les empreses del sector trobin a la fira contactes i oportunitats per exportar tant a països de la Unió Europea com a mercats en creixement, principalment de l’Àrea Mediterrània i Llatinoamèrica.

Hispack és un certamen que cobreix tota la cadena de valor del packaging; en aquest sentit, incorpora dues noves zones d’oferta comercial: la TrendPack Area i la PremiumPack.

La TrendPack Area, on exposaran empreses amb solucions d’envasos sostenibles, intel·ligents, multicanal, convenients o personalitzables que vulguin contactar amb responsables de packaging i negoci, R + D + I i màrqueting d’empreses de múltiples sectors que busquen donar valor afegit i diferenciar el seu producte mitjançant l’embalatge.

La PremiumPack és una zona dedicada al packaging per a productes d’alta gamma per a cosmètica i perfumeria, begudes, alimentació gourmet o joies. Aquest espai respon a la previsió d’una major demanda d’embalatges que aportin exclusivitat i glamur als productes de luxe.

Hispack se celebra simultàniament amb la fira de tecnologia alimentària Bta, certamen que reuneix a fabricants de maquinària i equips per a la indústria i el comerç de l’alimentació i per a la indústria càrnica i afins, així com ingredients i productes alimentaris intermedis.

Sumant l’oferta comercial de les dues fires, es preveu la participació directa el proper mes d’abril de més de 1.200 empreses i la visita de 35.000 professionals.

Hispack & Bta sumen sinergies per mostrar les diferents fases del producte alimentari, des de l’ingredient fins al procés de fabricació, passant per l’envàs i embalatge o la seva arribada al punt de venda .

La suma d’Hispack i Bta genera una de les principals plataformes comercials de la Unió Europea per a la industria de l’alimentació i begudes, principal sector consumidor de maquinaria i de material d’envàs i embalatge.

Així doncs, aquesta doble cita firal de Fira de Barcelona mostrarà les diferents fases del producte alimentari, des de l’ingredient fins als equips i tecnologies per al procés de fabricació, passant per l’envàs i embalatge o la seva arribada al punt de venda.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: