Les exportacions de l’empresa Canaletas creixen un 22%

Canaletas, empresa fabricant de fonts d’aigua ubicada al Prat de Llobregat (Barcelona) que exporta als cinc continents, ha tancat 2015 amb un creixement en les seves vendes proper al 14% respecte a l’exercici anterior, així com un increment en les seves exportacions d’aproximadament el 22%.

Canaletas, que compta amb més de 50 anys d’experiència en la fabricació de fonts, refredadors i dispensadors d’aigua, s’ha consolidat com un reconegut fabricant mundial, present en més de 50 països, amb més de 800 distribuïdors. La companyia ha desenvolupat nous productes i ha entrat en nous mercats, la qual cosa li ha permès créixer.

La companyia atribueix el creixement del 22% en les seves exportacions a la seva creixent implantació en països del Golf Pèrsic, a més de ser seleccionades per a nous projectes a Aràbia Saudita, on Canaletas ja compta amb una ferma presència.

El departament d’exportació de Canaletas, una empresa d’origen familiar fundada el 1965, ha anat prenent més protagonisme fins a representar actualment al voltant del 30% de la facturació de l’empresa, orientat principalment cap a Europa, Nord d’Àfrica i països del Golf Pèrsic.

Fecha del Taller: