L’empresa Oxigen Salud inverteix 12 milions d’euros en una nova seu corporativa

L’Institut Català del Sòl, Incasòl, ha comercialitzat a l’empresa Oxigen salud, SA, del Grup Guijarrón, una parcel·la del sector Can Sant Joan de Sant Cugat del Vallès, al Vallès Occidental. D’aquesta manera, amb una inversió d’aproximadament 12 milions d’euros, la companyia preveu construir-hi la seva nova seu corporativa i cobrir les necessitats d’expansió del seu negoci.

Els terrenys comercialitzats per l’Incasòl tenen una superfície de 19.377 metres quadrats i estan situats al Parc Empresarial de Can Sant Joan. El sector es troba dins del consolidat eix econòmic ubicat al llarg de l’autopista B-30/AP-7, al cor de la regió metropolitana de Barcelona.

Oxigen salud és una empresa de caràcter familiar del sector sanitari per a la prestació de teràpies respiratòries a domicili i el subministrament de gasos medicinals i industrials. El fort increment d’activitat que han viscut durant els darrers 15 anys ha fet que l’empresa necessiti una nova ubicació per donar suport al servei de teràpies respiratòries i consolidar l’activitat de producció i envasament de gasos medicinals i industrials. En aquest sentit, Oxigen salud preveu traslladar a Can Sant Joan la seu central, actualment a Barcelona, i crear en aquest procés més d’una desena de llocs nous de treball.

Fecha del Taller: