L’empresa japonesa Amada inverteix 1 milió d’euros en una nova planta a Gavà

El grup Amada, un dels principals fabricants mundials de maquinària per a transformació de xapa metàl·lica per a la indústria, compta amb prop de 6.500 treballadors a més de 80 filials situades a 70 països d’arreu del món.

La multinacional japonesa Amada ha inaugurat la seva nova seu a Gavà, des d’on donarà servei comercial i tècnic als clients de la península Ibèrica.

En aquest projecte, la filial catalana del grup, Amada Maquinària Ibérica, ha rebut el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana de la Generalitat.

La multinacional japonesa ha invertit un milió d’euros en aquesta nova seu que substitueix i amplia la que fins ara tenia a Cornellà. El canvi d’ubicació no és només un canvi físic, sinó que també representarà un canvi d’estratègia amb l’objectiu de millorar el posicionament de l’empresa davant el client. La filial de Gavà, que depèn directament de la central europea amb seu al Regne Unit, donarà servei de venda, post-venda, estampació i adaptació de la maquinària segons les necessitats dels compradors.

El grup Amada és un dels principals fabricants mundials de maquinària per a transformació de xapa metàl·lica destinada a la indústria de l’automòbil, les infraestructures o els electrodomèstics, entre d’altres. Amada compta amb prop de 6.500 treballadors a més de 80 filials situades a 70 països d’arreu del món.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència del secretari general d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert; el president del grup Amada, Mitsuo Okamoto; l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez; i el cònsol general del Japó, Hiroyuki Makiuchi; entre d’altres personalitats.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: