L’empresa IMA construeix una nova nau industrial a Barcelona

IMA, empresa dedicada a la fabricació d’imants i productes magnètics, ha adquirit un solar a la localitat barcelonina de Ripollet en el qual ubicarà les seves noves instal·lacions industrials de 5.000 metres quadrats

L’empresa IMA, dedicada a la fabricació d’imants i productes magnètics, ha comprat un solar a la localitat barcelonina de Ripollet en el qual construeix una nova nau industrial de 5.000 metres quadrats.

Gràcies a aquestes noves instal·lacions, en què s’inverteixen 3 milions d’euros, IMA augmentarà la seva activitat empresarial triplicant la seva capacitat productiva, atès que aquesta instal·lació serà la fàbrica d’imants més gran d’Espanya. Actualment la fàbrica d’IMA està ubicada a Mollet del Vallès, però a finals de 2016 traslladarà part de la seva producció a Ripollet.

IMA exporta el 50% de la seva producció a més de 60 països i compta amb centres productius a la Xina i Itàlia, a més de filials a França i Alemanya. A Espanya, a més de la seu central a Catalunya, IMA té delegacions a Madrid i Bilbao.

L’operació de compra ha comptant amb l’assessorament del departament d’Industrial-Logística de Forcadell. Així mateix, IMA ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través del programa Expansiona’t d’ACCIÓ, que els ha permès augmentar el volum de les seves exportacions.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: