LATAM Airlines posarà en marxa un vol entre Barcelona i Sao Paulo a l’octubre

LATAM Airlines Group posarà en marxa el 2 d’octubre un nou vol directe operat per la seva aerolínia TAM que unirà Barcelona amb Sao Paulo. Amb la nova ruta, que tindrà una freqüència de tres vols per setmana, la companyia reforça la connectivitat del grup a Europa amb el seu principal hub a l’aeroport de Guarulhos de Sao Paulo, que és la porta d’entrada a les seves 115 destinacions en aquest continent i a 42 destinacions més dins de Brasil.

La nova ruta posicionarà Barcelona com un dels centres de connexió clau amb Sudamèrica i també reforçarà el paper de l’aeroport de Barcelona com a pont entre Amèrica i Àsia.

Actualment, més de 175.000 passatgers ja volen anualment entre Barcelona i el Brasil, fet que significa que més del 30% del trànsit entre l’Estat espanyol i Brasil té el seu origen o destí a Barcelona.

LATAM és la companyia aèria més important de l’Amèrica Llatina. Es va crear l’any 2012 amb la fusió de LAN Airlines (Xile) i TAM Linhas Aéreas (Brasil) i és una de les companyies aèries més importants del món. A banda dels mercats brasiler i xilè, LATAM també té presència rellevant a l’Equador i el Perú, i opera pràcticament a tota l’Amèrica Llatina.

La presentació del nou vol va comptar amb la participació del conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; el gerent d’Ocupació, Empresa i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, Albert de Gregorio; el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls; el director de la xarxa d’aeroports d’Aena, Fernando Echegaray; i el director general per Europa de LATAM Airlines Group, Rodrigo Contreras.

Fecha del Taller: