LATAM Airlines posarà en marxa un vol directe entre Barcelona i Lima

Grup Latam Airlines operarà tres vols setmanals directes entre Barcelona i Lima (Perú), a partir del 15 de desembre del 2016.

Aquest nou servei directe entre Lima i Barcelona oferirà als passatgers d’ambdós costats de l’Atlàntic millors temps de viatge i un accés més eficient als destins operats per LATAM, que ja esà present en sis importants ciutats a Europa, oferint connectivitat a més de 110 destinacions a tot Llatinoamèrica. El vol serà operat per un Boeing 767

Inicialment, el vol de LATAM Airlines partirà de Lima a les 19:50 (hora local) els dilluns, dijous i dissabtes, i arribarà a Barcelona a les 15:25 (hora local) del dia següent. El vol de tornada sortirà de Barcelona a les 23:55 (hora local) els dimarts, divendres i diumenges, i arribarà a Lima a les 07:45 del dia següent (horari local).

El nou vol complementarà el vol diari que el Grup LATAM Airlines té entre Barcelona i São Paulo així com els seus serveis directes diaris des de Madrid a Lima, Sao Paulo, Santiago de Xile i Guayaquil. Els passatgers poden efectuar connexió des de i cap a Barcelona a través del aliat oneworld Iberia. El grup també opera serveis directes des de Llatinoamèrica a altres quatre destinacions europees com Londres, París, Frankfurt i Milà.

Avui en dia, LATAM és el grup aeri amb més presència a Llatinoamèrica, amb més de 1.500 vols diaris, operacions domèstiques en set països (Brasil, Xile, Equador, Perú, Colòmbia, Argentina i Paraguai), més de 135 destinacions en 24 països.

Fecha del Taller: