L’Associació de Transitaris de Barcelona continua amb la seva activitat formativa

L’Associació de Transitaris de Barcelona (ATEIA OLTRA) està desenvolupant diferents cursos per al sector transitari.

D’una banda, s’ha iniciat el curs de preparació per a l’obtenció del Certificat de Capacitació Professional per a l’exercici de les activitats de transport interior i internacional de mercaderies. El curs, amb una durada de 64 hores lectives, està dirigit a aquelles persones que vulguin obtenir el Certificat que capacita per exercir l’activitat d’Operadors de Transport, Agències, Transitaris i Emmagatzemadors-distribuïdors.

D’altra banda, l’Associació també està duent a terme el curset de reciclatge per a Transport Aeri de Mercaderies Perilloses IATA.

Perquè la capacitació en transport aeri de mercaderies perilloses mantingui la seva vigència és necessari efectuar un curset de reciclatge cada 2 anys, en compliment del requisit de l’OACI/IATA.

Per això, aquest curs està dirigit a qualsevol persona implicada en la preparació, manipulació i transport de mercaderies perilloses que hagi completat el curs de capacitació. L’objectiu és actualitzar els coneixements per mantenir la capacitació en transport aeri de mercaderies perilloses segons les Resolucions de IATA.

Fecha del Taller: