L’Associació d’Agents de Duanes de les Amèriques estarà present al Congrés ALACAT que se celebra en el marc del SIL 2016

L’Associació d’Agents Professionals de Duanes de les Amèriques (ASAPRA) ha confirmat la seva participació en el XXXIII Congrés ALACAT que enguany se celebrarà dins el Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL 2016), del 7 al 9 de juny de 2016 a Barcelona (Espanya). Aquest acord el van tancar el president de ASAPRA, Alfonso Rojas, i el president del Col·legi de Duanes d’Espanya, Antonio Llobet, durant la celebració del Congrés de ASAPRA que va tenir lloc a Panamà. D’aquesta manera, el directori de ASAPRA, format per professionals de 20 països diferents, es reunirà dins del SIL 2016 aprofitant la seva participació al Congrés ALACAT 2016.

ASAPRA integra en una sola entitat a les càmeres, federacions, associacions i unions d’Agents, despatxants i Corredors de Duana d’Amèrica Llatina, Espanya i Portugal, sumant uns 25.000 professionals.

Organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, el SIL 2016 arribarà a la seva 18 edició amb la celebració del congrés més important de l’Amèrica Llatina, el Congrés ALACAT. D’aquesta manera reforçarà el seu punt de trobada per als negocis entre la Mediterrània i Llatinoamèrica, sent l’únic Saló Internacional que se celebra a Espanya que representa tota la cadena logística.

Fecha del Taller: