L’Associació d’Agents Consignataris de Barcelona i BCL signen un conveni de col·laboració

L’Associació d’Agents Consignataris de Vaixells de Barcelona i l’associació Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL) han signat un acord de col·laboració per a intercanviar coneixements en els seus respectius àmbits i potenciar l’organització d’activitats conjuntes.

L’acord, signat pel president de BCL, Pere Navarro; i el president de l’Associació d’Agents Consignataris de Vaixells de Barcelona, Jordi Trius, preveu que ambdues organitzacions treballaran conjuntament pel desenvolupament de jornades professionals, projectes sectorials i formació específica sobre el transport i la logística.

El conveni estableix que l’Associació d’Agents Consignataris passarà a ser membre de ple dret de BCL i el seu equip directiu podrà participar en les activitats de BCL (comitès, grups de treball, tallers, etc.). En aquest sentit, BCL es compromet a incorporar les diferents propostes de millora en infraestructures, logística, etc. que realitzi l’Associació d’Agents Consignataris a través d’aquests comitès i grups de treball, facilitant d’aquesta manera la interlocució amb les administracions responsables en cada àmbit.

Finalment, totes dues associacions oferiran la participació dels seus socis en les activitats de la contrapart (programes formatius, incorporació com a nous socis, etc.) amb condicions econòmiques avantatjoses.

L’Associació d’Agents Consignataris de Vaixells de Barcelona, fundada l’any 1919, té l’objectiu d’aconseguir el reconeixement d’aquest col.lectiu professional com a peça fonamental en el desenvolupament dels ports i de les activitats comercials.

La seva missió és promoure i desenvolupar el creixement del transport marítim a través del Port de Barcelona, assessorant i col·laborant amb les companyies navilieres i oferint serveis d’alta qualitat davant del repte de la constant globalització del comerç i dels serveis.

Fecha del Taller: