L’Antiga Fàbrica Estrella Damm serà l’escenari del programa de logística de la segona edició de BNEW

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) i Damm han signat un acord de col·laboració per a la incorporació de l’emblemàtic edifici de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm com l’escenari que acollirà tot el programa dedicat al sector de la logística de la propera edició de la Barcelona New Economy Week (BNEW). D’aquesta manera, Damm es converteix en BVenue Partner de l’esdeveniment B2B que tindrà lloc a Barcelona del 5 al 8 d’octubre i que, gràcies al seu model híbrid, pretén superar els 11.000 participants de tot el món que van seguir la primera edició. En aquest sentit, BNEW contribueix a posicionar Barcelona com a actor clau en la recuperació econòmica i en el desenvolupament de la indústria 4.0 en l’escenari post-Covid.

Del 5 al 8 d’octubre, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acollirà debats al voltant de temes clau com els reptes de la logística d’última milla, l’equilibri entre les noves pautes de consum i la sostenibilitat, els problemes derivats de la saturació de les grans infraestructures portuàries o els efectes de la guerra comercial entre els Estats Units i la Xina.

En l’acte de signatura, que ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, han estat presents Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona i president de BNEW; i Jorge Villavecchia, director general de Damm; acompanyats per Blanca Sorigué, directora general del CZFB, i Fede Segarra, director de comunicació de Damm.

Pere Navarro ha afirmat que “Damm és un gran referent de la cultura de Barcelona i estem orgullosos de poder incorporar l’emblemàtica Antiga Fàbrica Estrella Damm a BNEW i que, a més, sigui seu de BNEW Logistics, un sector que la pròpia marca coneix bé i que per al Consorci de la Zona Franca de Barcelona té un paper determinant en el desenvolupament de la nova economia”.

Per la seva part, Jorge Villavecchia ha assenyalat que “estem molt contents que BNEW Logistics se celebri aquest any a l’Antiga Fàbrica, no només pel nostre vincle amb el Consorci de la Zona Franca de Barcelona, sinó també perquè la logística és clau en la nostra companyia i és un sector que actualment està vivint una transformació molt notòria. Des de Damm desitgem que aquesta edició de BNEW sigui de nou un èxit i estem convençuts que l’Antiga Fàbrica serà l’entorn idoni per albirar noves solucions davant els reptes que la nova economia planteja actualment”.

La segona edició de BNEW comptarà amb 800 speakers

En aquesta segona edició, el Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha volgut reforçar la seva aposta per convertir BNEW en un esdeveniment econòmic de referència a nivell global i ha doblat les seves temàtiques respecte a 2020. Així, als cinc verticals de 2020 (Logistics, Digital Industry, e-Commerce, Economic Zones i Real Estate) s’hi sumen aquest any altres amb un plantejament més transversal, sempre sota el paraigües de la nova economia: Mobility, Sustainable, Talent, Science i City. En la mateixa línia, l’organització passa dels 389 speakers de l’edició anterior als 800 de BNEW 2021.

Ja estan obertes les inscripcions a l’esdeveniment, completament gratuïtes. D’aquesta manera, el CZFB vol mostrar el seu compromís amb les empreses i el seu interès per treballar en la reactivació econòmica, confiant en poder arribar a tot tipus d’empreses per ajudar al teixit empresarial a nivell mundial a afrontar els reptes que planteja la nova economia.

Fecha del Taller: