L’Aeroport de Reus compta amb noves destinacions

La Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus ha analitzat les previsions d’activitat per al proper any i ha fet balanç de la temporada d’hivern. L’Aeroport de Reus porta uns anys de creixement de l’ocupació i aquest darrer any ha augmentat més de l’11%. En aquest context, durant la temporada 2016-2017 la companyia Ryanair mantindrà les dues destinacions d’hivern, a Londres Stansted i Eindhoven.

Per altra banda, entre les novetats més destacades d’aquest estiu, hi ha l’increment del 17% en el nombre de places ofertes, amb més de 122.000 seients nous a la venda, de manera que aquest any s’arribaran a 831.492 places. Aquest increment respon, sobretot, a l’ampliació de les rutes que operen amb el Regne Unit.

En aquest sentit, la companyia Jet2.com, que comercialitzava 90.000 places, d’ara endavant en disposarà de 140.000. Una ampliació que es produeix avançant un mes l’inici dels vols i allargant la campanya d’estiu fins a finals d’octubre. També posaran a la venda més bitllets les companyies Thomas Cook, que augmentarà l’oferta un 17%, amb 25.000 places noves, i TUI UK & Ireland, que aquest estiu posarà a disposició dels usuaris 12.000 seients més.

Una altra de les novetats és l’arribada de dos operadors nous: Thomas Cook Belgium, que realitzarà la ruta Reus-Brussel·les (Zaventem), i Sunweb, que durant els mesos de juliol i agost volarà des d’Amsterdam. En aquest cas a través de paquets turístics.

Pel que fa a Ryanair la companyia també incrementarà un 7% el nombre de places programades entre abril i octubre gràcies a l’augment de l’oferta a Cork (Irlanda), que s’oferirà durant tres mesos en lloc de dos, i a la recuperació de les rutes a Liverpool, Bristol i Glasgow, que l’any passat no van operar i que enguany ho faran de juny a setembre.

En referència als enllaços amb Rússia, l’operador turístic Coral Travel també ha avançat l’inici de la temporada d’estiu al 30 d’abril i amplia en un 15% la seva oferta.

La Taula Estratègica de l’Aeroport de Reus està integrada per la Generalitat de Catalunya; la Diputació de Tarragona; l’Ajuntament de Reus; l’Ajuntament de Tarragona; l’Ajuntament de Salou; l’Ajuntament de Cambrils; l’Ajuntament de Vila-seca; la Cambra de Comerç de Reus; la Cambra de Comerç de Tarragona, i la Cambra de Comerç de Valls. També participen de les trobades: AENA-Reus, la subdelegació del Govern de l’Estat i la Federació Empresarial d’Hosteleria i Turisme de Tarragona.

Fecha del Taller: