L’aeroport de Lleida-Alguaire serà la base de dos avions de l’aerolínia portuguesa Lease-Fly Charter

L’aeroport de Lleida-Alguaire serà, per primer cop, base de dues aeronaus ATR 42 de la companyia aèria portuguesa Lease-Fly Charter, especialitzada en els serveis de lloguer d’aeronaus amb i sense tripulació.

Lease-Fly Charter preveu basar els dos avions per un període d’entre 6 i 12 mesos a l’aeroport de Lleida-Alguaire, des d’on farà la seva comercialització.

Aquesta operativa suposa que, a més de les aeronaus, les tripulacions i tècnics de manteniment d’aquestes es desplacin també a Lleida per tal de desenvolupar-hi la seva activitat, contribuint al desenvolupament econòmic del territori.

“La gestió proactiva i flexible, lligada a les bones condicions d’infraestructura i serveis aeroportuaris, han estat un element decisiu per a l’elecció de l’aeroport de Lleida-Alguaire”, ha manifestat Isidre Gavín, secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat.

Es tracta de la primera vegada en la història de l’aeroport lleidatà que una aerolínia decideix basar avions i comercialitzar-los des d’Alguaire. Aquesta activitat, que es podria anar consolidant en les instal·lacions lleidatanes, s’afegeix a les que ja s’hi desenvolupen actualment: aviació regional i xàrter d’hivern i estiu, formació, vols d’entrenament d’aerolínies, proves i desenvolupament d’aeronaus.

Fecha del Taller: