L’Aeroport de Lleida-Alguaire compta amb 26 destinacions europees

Un acord entre Air Nostrum i Air Berlin per crear un codi compartit permet als passatgers lleidatans facturar les maletes a Alguaire i recollir-les a diferents destins europeus.

L’aeroport de Lleida-Alguaire ofereix la possibilitat de comprar vols a 26 destinacions europees fent connexió través de Palma de Mallorca. Les companyies Air Nostrum i Air Berlin han creat un codi compartit que permet ampliar l’oferta de destinacions en els vols regulars de divendres i diumenge.

Gràcies a aquest codi, el passatger de Lleida pot comprar directament un vol a una d’aquestes ciutats, sense haver de fer dues accions de compra diferents. A l’hora d’enlairar-se, facturarà la maleta a Lleida-Alguaire amb Air Nostrum i, tot i haver de canviar a un avió d’Air Berlin a Palma de Mallorca, la recollirà a la destinació final.

Per comprar els bitllets, es pot fer tant des de la pàgina web d’Air Nostrum com d’Air Berlin. Entre les destinacions que s’oferten hi ha ciutats alemanyes (Hamburg, Fráncfort, Dusseldorf o Hanover, entre d’altres), austríaques (Viena, Innsbruck o Salzburg), suïsses (Ginebra, Zurich o Basilea) i daneses (Copenhaguen).

Font: BCL
Foto: Fotero/ flickr

Fecha del Taller: