La ZAL del Port de Barcelona col·labora en una campanya solidària infantil

Assumir la gran quantitat de despeses associades a la vida escolar és difícil per a moltes famílies catalanes. Uns 750.000 nens a Espanya començaran el curs amb la motxilla buida i sense les mateixes oportunitats educatives que els seus companys.

Davant d’aquesta realitat, i en el marc del projecte donalo.org, la Fundació real dreams i La Nau, organitzen una campanya anual de recollida per als 1.500 beneficiaris de cinc entitats del tercer sector: Fundació Salut Alta, La Roda fundació, Riure i Fundació Comptal

La ZAL del Port de Barcelona, en la seva política de Responsabilitat Social Corporativa es suma a aquesta acció social per la seva ètica i sensibilitat d’ajuda cap als nens, unint-se a la campanya: “MISSIÓ: Dóna material escolar, tots podem ser un superheroi”, i instal·lant un punt de recollida a la planta comercial de l’edifici Service Center de l’1 al 10 de setembre de 2015.

Sumant-se a aquesta campanya de recollida, la ZAL pretén motivar els treballadors d’aquesta plataforma logística, a ser solidaris comprant de forma simbòlica material per donar: motxilles, estoigs, llibretes, retoladors, compassos, cartolines, ceres, plastilina, calculadores normals i científiques , bolígrafs ….

La campanya dóna material escolar s’emmarca en donalo.org, una plataforma digital que persegueix facilitar la donació directa dels excedents d’empreses a entitats del tercer sector i que veurà la llum al setembre de 2015.

Aquesta acció quedarà integrada en l’estratègia de la ZAL més orientada a les persones i al compromís social. Un model de gestió que prioritza els serveis i la involucració amb els problemes socials de l’entorn.

Altres projectes socials de CILSA

CILSA treballa en diversos projectes socials sent patró i el soci fundador de la Fundació Cares, amb l’objectiu de donar suport a la inserció laboral de persones amb discapacitats i amb dificultats a través de l’externalització de processos logístics i productius.

A través de la Fundació Logística Justa col·labora per un comerç just perquè el benefici empresarial es reparteixi d’una manera més equitativa entre el tercer i el primer món i l’ajuda humanitària.

Amb la Fundació EMI – Manresa es forma íntegrament al personal que ocupa o pot ocupar llocs de treball de responsabilitat específica en les empreses, tant els treballadors en actiu com les persones en situació d’atur.

I a través de la Fundació Banc dels Aliments oferint espai gratuït per a l’recaptar i distribució d’aliments als col·lectius més necessitats de la nostra ciutat durant la famosa campanya “Gran Recapte d’Aliments” en el Nadal i durant tot l’any amb l’ajuda solidària que rep la fundació des de la Comunitat Europea.

La família és un tema d’interès a destacar en la ZAL i des CILSA es prioritzen els serveis que afavoreixen la conciliació laboral, personal i familiar. Els seus més de 130 empreses instal·lades avalen aquest compromís. Un espai on més de 6.000 treballadors directes comparteixen el seu dia a dia, i on oferir serveis com la guarderia ha suposat un 23% menys d’absentisme laboral. Un èxit per a les empreses i per a les famílies.

Les energies renovables i el principi de la precaució han estat el gran argument de sostenibilitat de la ZAL. Sempre des d’un sistema de gestió ètic i socialment responsable.

Fecha del Taller: