La UPF Barcelona School of Management i la Cambra de Barcelona impulsen la formació empresarial en l’àmbit de la internacionalització

La UPF Barcelona School of Management (UPFBSM) i la Cambra de Comerç de Barcelona han signat un conveni per potenciar la internacionalització de les empreses que formen part de la Cambra i dels alumnes de l’escola de management de la Universitat Pompeu Fabra.

L’acte de signatura ha comptat amb la presència de la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina; la presidenta de la Cambra de Comerç de

Barcelona, Mònica Roca i Aparici; el rector de la Universitat Pompeu Fabra, Oriol Amat; el director general de la UPF-BSM, José M. Martínez-Sierra, la sotsdirectora general de la UPF-BSM, Natalia Pascual; el degà de la UPF-BSM, Llorenç Bagur; i el director de l’Àrea d’Internacionalització de la Cambra, Marin Orriols.

D’una banda, amb aquest acord, la Cambra i l’escola de management de la UPF s’uneixen per contribuir a la formació de les empreses que formen part de la Cambra. Així, la UPF-BSM posa a disposició de les empreses la seva oferta formativa per difondre les noves tendències en internacionalització a les companyies que tinguin volunitat d’obrir mercat fora de casa nostra i formar les seves plantilles.

De l’altra, la UPF-BSM i la Cambra volen donar la possibilitat a alumnes i alumni xinesos de fer pràctiques o accedir a ofertes laborals en empreses de la Cambra i que podran donar un impuls a la internacionalització d’aquestes.

Fecha del Taller: