La tecnològica Criteo instal·la el seu hub europeu a Barcelona

L’empresa tecnològica francesa Criteo ha obert a Barcelona el hub europeu més important de la companyia a Europa, després de la seu central de París, que dóna servei al segment de clients d’empreses mitjanes de 14 països de la zona d’Europa, Orient Mitjà i Àfrica.

El projecte d’inversió de Criteo a Catalunya ha comptat amb el suport de la Generalitat a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. L’empresa va obrir les oficines a la capital catalana a finals de l’any 2014 amb un equip de 24 treballadors, i actualment ja compta amb 250 professionals de 22 nacionalitats de tot el món en un espai de 5.000m2.

Criteo, amb clients com Sony, LetsBonus, Euromaster, Goldcar, H10 Hotels, Mayoral o Rabat, és una empresa tecnològica especialitzada en campanyes de màrqueting digital, suggerint anuncis a l’usuari basats ens els seus interessos. Fundada el 2005 per tres enginyers francesos, l’empresa compta a nivell internacional amb 2.500 treballadors, 30 oficines i presència a més de 90 mercats.

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha inaugurat la nova seu de Criteo, destacant que “és una de les empreses més importants del seu sector”, i que “és rellevant que companyies amb reconeixement global tinguin seu a Catalunya” perquè “estem generant un ecosistema d’start-ups i empreses tecnològiques que ha posicionat Barcelona al món”.

El director de Criteo per Europa, Àfrica i Orient Mitjà, Thomas Jeanjean, explica que “després d’explorar les oportunitats que presentaven les ciutats europees, vam escollir Barcelona pel nou hub europeu”. I ho justifica pel “dinamisme i l’atractiu de Barcelona, elements claus en la nostra estratègia per la selecció de centenars de nous talents de l’àmbit internacional. Catalunya i Barcelona estan perfectament posicionades a nivell europeu com a centres de creixement tecnològic: la indústria a Barcelona és un ecosistema dinàmic i estic orgullós que Criteo en formi part”, afegeix.

Fecha del Taller: