La multinacional americana AAM obre una nova planta a Barcelona

La multinacional nord-americana American Axle & Manufacturing (AAM), una de les empreses líders a nivell internacional en l’àmbit del disseny, l’enginyeria i producció de components per a l’automoció, obrirà una nova planta de fabricació a l’àrea industrial de Ca n’Alemany a Viladecans (Baix Llobregat) amb l’objectiu de consolidar el seu creixement a Europa. Aquest projecte ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través de Catalonia Trade & Investment –l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ- i l’INCASÒL.

La planta, que ocuparà una superfície de 15.500m2 amb la previsió d’entrar en funcionament el gener del 2019, produirà components de sistemes de transmissió per a marques com Renault, BMW, Daimler, Porsche, Audi i Ford.

AAM és una de les principals companyies mundials en l’àmbit del disseny, enginyeria, producció i validació de sistemes de transmissió, metal forming, sistemes de direcció i casting technologies pels mercats de l’automòbil, comercial i industrial.

 

Fecha del Taller: