La logística a l’era digital i la innovació seran els eixos centrals del SIL 2016

La 18a edició del Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (SIL), que se celebrarà del 7 al 9 de juny al pavelló 8 del recinte Montjuïc-Plaça Espanya de Fira de Barcelona i està organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona, apostarà fermament per la innovació i el paper de la logística a l’era digital. Aquest fet es farà palès tant a la zona d’exposició del Saló, com al Congrés Internacional del SIL i en els prestigiosos Premis SIL.

SIL Smart Logistics & Mobility

El SIL, conscient que s’està produint un canvi important en les cadenes de subministrament tradicionals a causa del major dinamisme i complexitat dels mercats i de les seves xarxes logística, tornarà a acollir per segon any consecutiu la zona d’exposició SIL Smart Logistics & Mobility. Aspectes com la flexibilitat, la sostenibilitat, l’eficiència i l’eficàcia de la productivitat només es poden aconseguir mitjançant la integració de les noves tecnologies. L’era digital ha donat pas a la logística intel·ligent, és per això que el SIL, com Saló líder del sector a Espanya i al Sud d’Europa, comptarà amb una zona d’exposició on es podran trobar productes, serveis i solucions innovadores, sostenibles , eficients i eficaços per donar resposta als reptes actuals que plantegen les modernes cadenes de subministrament.

19a edició del Congrés Internacional del SIL

“Tendències que marcaran la Supply Chain. La Transformació Digital “serà el títol de la 19a edició del Congrés Internacional del SIL que tindrà lloc dins del Saló del 7 al 9 de juny. Al Congrés Internacional del SIL 2016 fabricants, distribuïdors i empreses que ofereixen productes i serveis logístics presentaran les últimes tendències i reptes als quals s’han d’afrontar els professionals de tota la cadena de subministrament i el transport en un entorn global canviant, en el qual la revolució tecnològica, la col·laboració, l’atenció al client i l’eficiència han d’anar completament de la mà i sincronitzats per adaptar-se a un consumidor final que sol·licita productes i serveis més personalitzats. En aquest sentit, empreses líders del sector -carregadors i empreses que ofereixen serveis a la logística-, com és el cas, entre altres, d’Unilever, Privalia i Amazon presentaran casos d’èxit.

El SIL 2016 ja presenta més d’un 80% d’ocupació de superfície d’exposició quan encara falten poc més de 3 mesos per a la seva celebració, pel que es preveu una edició molt positiva que aquest any sumarà la celebració del Congrés ALACAT 2016. Precisament el Congrés ALACAT 2016 ja compta amb un centenar d’empreses participants procedents de 12 països.

Fecha del Taller: