La Generalitat de Catalunya presenta el cercador de rutes multimodals i el projecte My Way

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha presentat els resultats del projecte europeu My Way i la seva aplicació del cercador de rutes “Mou-te” de la Generalitat.

El My Way, que acaba el febrer 2016, és un projecte europeu de recerca per desenvolupar una app per a iOS i Android per planificar desplaçaments multimodals amb transport públic i privat tenint en compte les preferencies de l’usuari i està emmarcat dins del 7è Programa marc de recerca de la UE. Catalunya hi participa a través del Departament de TES i també en formen part 14 socis (entre ells l’associació de ciutats i regions europees Polis) d’altres 6 països (Alemanya, Itàlia, Txèquia, Grècia, França i el Regne Unit). Les proves pilot de l’app es realitzaran principalment a Catalunya, i també a Berlín i Trikala (Grècia).

Els resultats que s’obtinguin de testar aquesta aplicació mòbil s’utilitzaran per millorar el cercador de rutes català Mou-te. Aquest cercador, que es pot consultar tant en entorn web (mou-te.gencat.cat) com en entorn mòbil (gencat.mobi/moute), es pot utilitzar per a qualsevol desplaçament dins de Barcelona, la Regió Metropolitana de Barcelona i la resta de Catalunya, ja que inclou tota l’oferta de transport públic de Catalunya: autobusos i Metro de TMB, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Rodalies de Catalunya, Tramvia, autobusos de l’Área Metropolitana de Barcelona, autobusos de la Generalitat de Catalunya, i els serveis de bus urbà de les principals ciutats de Catalunya (Tarragona, Lleida, Girona, Terrassa, Sabadell, Vic, Mataró, etc). El Mou-te combina transport públic i privat, oferint itineraris multimodals i les seves combinacions amb cotxe, moto i bicicleta.

Fecha del Taller: