La Fundació ICIL i l’IFTEM col·laboren en divulgar bones pràctiques aplicades a la Supply Chain

La Fundació ICIL i l’IFTEM signen un conveni de col·laboració per divulgar les bones pràctiques aplicades a la Supply Chain, a través d’activitats dissenyades per a empreses, professionals i col·lectius afins al sector.

La Fundació ICIL, especialitzada en formació en logística, i l’IFTEM, entitat dedicada a la formació de personal que utilitza tot tipus d’equips de treball per al moviment de materials i serveis, han acordat col·laborar en la divulgació de les bones pràctiques aplicades a la Supply Chain. Per a això duran a terme activitats dissenyades per a empreses, professionals i col·lectius afins al sector de la Supply Chain, i també altres accions de formació que contribueixin a incrementar el nivell de professionalitat, de seguretat i de qualitat dels professionals de la Cadena de Subministrament.

La Fundació ICIL i l’IFTEM tenen una llarga trajectòria de col·laboració conjunta que es veurà reforçada a partir d’ara. Entre les activitats que s’han desenvolupat conjuntament, hi ha el projecte que es va dur a terme per Càritas Diocesanes de Barcelona, ​​en el qual es va treballar per poder inserir a persones en el mercat laboral logístic, a través d’una formació apropiada, responent al seu torn a les necessitats de les empreses.

El conveni va ser rubricat per César Castillo, director general de la Fundació ICIL, i Raúl Ripoll, Gerent del IFTEM.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: