La farmacèutica Fresenius Kabi aposta per la seva planta de producció de Vilassar

L’empresa farmacèutica alemanya Fresenius Kabi ha invertit 20 milions d’euros per ampliar les instal·lacions i gairebé doblar la capacitat de producció de la seva planta de Vilassar de Dalt.

Per aquest projecte, Fresenius Kabi, que té les oficines centrals a Barcelona, ha rebut el suport de l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres de la Generalitat de Catalunya, Catalonia Trade & Investment.

La inversió realitzada proporciona a la farmacèutica un major grau d’automatització i, per tant, ser més competent en el seu camp, incrementant la seva capacitat de fabricació i millorant el cost de producció.

Fresenius Kabi és una companyia global de salut especialitzada en medicaments vitals i tecnologies per a la infusió, transfusió i nutrició clínica.

La planta de Vilassar de Dalt té una àmplia experiència en la producció de solucions d’infusió. Els productes fabricats a la planta de Vilassar es distribueixen principalment a Europa, sobretot a l’Estat espanyol, Alemanya, el Regne Unit i Itàlia, però també a una vintena més de països europeus. Una part de la seva producció s’exporta també a Austràlia i Sud-àfrica.

Fecha del Taller: