La 2E3S organitza a l’octubre un curs MOST Management per a professionals

L’Escola Europea de Short Sea Shipping (2E3S) imparteix del 24 al 27 d’octubre una nova edició del curs MOST Management per a professionals espanyols del sector del transport i la logística, que es durà a terme a bord d’un vaixell de Grimaldi Lines en el seu trajecte Barcelona–Civitavecchia–Barcelona.

Els cursos MOST són una oportunitat única per conèixer de primera mà la logística marítima intermodal i les autopistes del mar, atès que combinen navegació en una ruta de short sea shipping, classes teòriques, visites pràctiques i treball en equip, a més d’activitats de networking exclusives amb altres professionals del sector.

El curs compta amb el suport de Puertos del Estado, el Port de Barcelona, Porti di Roma i del Lazio, l’Asociación Española de Promoción del TMCD, l’European Shortsea Network i Grimaldi Lines.

Aquesta edició del MOST Management compta amb un equip docent integrat per especialistes del sector del transport i de la logística. A més de la pròpia formació dels participants, el curs està enfocat a potenciar les activitats de networking, per tal de fomentar les relacions professionals entre els assistents i crear llaços futurs de col·laboració en negocis relacionats amb les autopistes del mar.

És per això que al llarg de quatre dies es donen a conèixer conceptes com la comodalitat com a eina de millora en la gestió del transport i es facilita als professionals tota aquella formació i informació que pugui afavorir la integració del transport marítim de curta distància en les cadenes logístiques que gestionen. Atès que les autopistes del mar poden ser una alternativa rentable per servei, cost o temps, en el curs MOST Management s’analitzen i calculen els estalvis de costos, interns i externs, i de riscos que el transport marítim de curta distància pot oferir.

L’Escola Europea de Short Sea Shipping (2E3S) és el centre europeu de referència per a la formació en logística i transport intermodal. L’objectiu de 2E3S és promoure el transport intermodal com a base per al desenvolupament d’una logística sostenible a Europa.

Més cursos MOST per a professionals italians i francesos

L’Escola Europea de Short Sea Shipping també organitza a la tardor altres cursos MOST per a professionals europeus.

D’una banda, del 26 al 29 de setembre tindrà lloc el curs MOST Management per a professionals italians, que es desenvoluparà també a bord d’un vaixell de Grimaldi Lines en el trajecte Civitavecchia–Barcelona–Civitavecchia. I de l’11 al 15 de desembre hi haurà una edició específica per a professionals portuguesos.

I, per altra banda, del 27 al 29 de novembre, l’Escola organitza un seminari MOST Operations per a professionals francesos. En aquesta ocasió, el curs es durà a terme a bord d’un vaixell de Grandi Navi Veloci (GNV) durant el trajecte Barcelona–Gènova–Barcelona.

Fecha del Taller: