La 2E3S i la Universitat de Gènova signen un conveni de col·laboració

L’Escola Europea de Short Sea Shipping i la Universitat de Gènova han signat un conveni marc de col·laboració per a la promoció de la intermodalitat i les autopistes del mar (MoS) i l’organització de seminaris en aquest àmbit. Les jornades estan adreçades als estudiants del Màster en Economia i Gestió del Transport Marítim i Portuari de la pròpia institució, amb la finalitat de potenciar el seu coneixement de la política de transports de la UE i la promoció de les autopistes del mar, el transport marítim de curta distància i el transport per ferrocarril. Els cursos programats especialment per als estudiants de la Universitat de Gènova es realitzaran cada any a Barcelona, ​​amb una durada de 10 dies i amb una equivalència a 3 crèdits ECTS.

A través de l’esmentat conveni, la Universitat de Gènova col·laborarà amb la 2E3S en la promoció dels seus cursos i projectes, especialment, entre els seus alumnes, ia través de la seva pàgina web. La institució italiana es compromet, així mateix, a difondre entre els alumnes els beneficis de la intermodalitat, el transport ferrocarril i les autopistes del mar.

Per la seva banda, la 2E3S serà responsable de la preparació dels cursos i proporcionarà a la universitat seves anàlisis de qualitat i estadístiques dels cursos realitzats pels alumnes del centre. L’Escola contribuirà a més a garantir la visibilitat de la universitat a través de la seva pàgina web i en la documentació dels cursos.

Van signar l’acord Luca Beltrametti, director del Departament d’Economia de la Universitat de Gènova, i Eduard Rodés, director de l’2E3S. Per a la posada en marxa d’aquestes i altres accions s’ha establert un termini inicial de set anys acadèmics. A la consecució de l’acord ha contribuït al Port de Gènova que participa igualment en la realització dels cursos.

Font i foto: BCL

Fecha del Taller: