Kuehne + Nagel arrenda una nau d’11.000 m2 a la ZAL del Port de Barcelona

El proveïdor de serveis logístics globals Kuehne + Nagel i CILSA (Centre Intermodal de Logística, S.A.), societat gestora de la ZAL, han signat un acord pel lloguer d’una nau d’11.400 m2 a la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del Port de Barcelona.

Aquesta operació permet a Kuehne + Nagel atendre, en un edifici logístic monoclient, les necessitats logístiques i de distribució d’una gran empresa multinacional del sector del bricolatge. L’operació ha estat assessorada per la consultora immobiliària Aguirre Newman.

La nova nau, situada a la ZAL Prat, disposa d’un total de 19 molls de càrrega, dues portes que permeten l’accés de camions per rampa i quatre a peu de carrer i té una altura de nau d’11 metres lliures. A més de facilitar operatives logístiques ràpides i fiables, compta amb sistemes tecnològics avançats i ofereix la millor ubicació per a aquest client -que opera mercaderia d’origen marítim- i requereix de serveis multimodals complets.

Kuehne + Nagel, líder mundial de serveis logístics, estava ja instal·lat a la ZAL des de l’any 1995.

Sixte Cambra, president del Port de Barcelona i de CILSA, ha destacat que “la ZAL s’ha convertit en un dels pilars que posicionen al Port de Barcelona com a hub logístic euromediterrani. Treballem per oferir solucions que donin respostes eficients i de qualitat a les necessitats dels nostres clients, i el fet que un gran operador logístic internacional com Kuehne + Nagel reafirmi la seva aposta per la ZAL ens indica que la Comunitat Portuària de Barcelona està avançant en el camí correcte”.

Fecha del Taller: