IOT Solutions World Congress reunirà a Barcelona als líders mundials de l’internet industrial

Bones perspectives de creixement per a la tercera edició de l’Internet of Things Solutions World Congress (IOTSWC) que tindrà lloc del 3 al 5 d’octubre en el marc de la Barcelona Industry 4.0 Week. Aquest esdeveniment de referència mundial reunirà a les principals companyies i experts internacionals de l’internet industrial. Es preveu la participació de més de 220 empreses i 250 ponents per presentar les novetats i aplicacions reals d’aquesta tecnologia disruptiva que incrementa la producció, automatitza els processos i modifica el model de negoci de multitud de sectors industrials.

Amb el suport d’algunes de les majors cadenes del sector com l’Industrial Internet Consortium (IIC), Industrie 4.0, i la Industrial Valuechain Initiative (IV-I), el IOTSWC, aquest any l’esdeveniment passa a ocupar dos pavellons en lloc de un al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona i espera augmentar un 30% el nombre d’expositors, sent el més gran del món en la seva especialitat i l’únic que uneix exposició comercial, coneixement, bancs de proves i networking professional al més alt nivell .

Al saló hi participen companyies de tecnologies de la informació, desenvolupadors de plataformes de programari, empreses de seguretat, proveïdors de serveis i de telecomunicacions, empreses d’automatització industrial, consultores, fabricants de hardware, centres tecnològics i de R+D, incubadores, associacions i entitats relacionades amb el Iot, així com participacions agrupades internacionals i governs de diferents països.

Com a complement de l’àrea d’exposició, IOTSWC obrirà novament la zona de testbeds o bancs de proves on es realitzaran demostracions en directe per veure en funcionament més d’una desena d’aplicacions de l’internet industrial desenvolupades per empreses líders. Aquests testbeds exploren tecnologies no provades o combinacions d’altres existents per tal de crear productes i serveis, així com processos capaços de generar nous estàndards internacionals, idees i oportunitats de R+D, a més de nous models de negoci.

A més, durant tres intensos dies es duran a terme més d’un centenar de sessions entre conferències magistrals, taules rodones, panells d’experts, presentació de casos d’èxit i entrevistes amb la participació de 250 ponents reconeguts a nivell mundial.

El IOT Solutions World Congress forma part de la Barcelona Industry 4.0 Week, una de les majors plataformes firals mundials per a la indústria tant en l’àmbit comercial com del coneixement que tindrà lloc de l’1 al 6 d’octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

Fecha del Taller: