Inaugurat el vol directe Barcelona-Sao Paulo de Tam Airlines

El nou vol directe Barcelona-Sao Paulo operat per la companyia aèria TAM, pertanyent a LATAM Airlines ha realitzat el seu vol inaugural amb destinació a Barcelona, procedent de l’Aeroport de Guarulhos a Sao Paulo, porta d’entrada a les més de 115 destinacions d’aquest continent a les que es pot viatjar amb les dos línies aèries pertanyents a LATAM Airlines Group.

L’avió, un Boeing 767, ha aterrat a l’Aeroport del Prat i s’ha presentat com el model d’aeronau que operarà aquesta ruta amb una freqüència de tres vegades per setmana. A la seva arribada al Aeroport d’El Prat, l’aeronau ha estat batejada pel tradicional arc d’aigua.

En xifres, més de 175.000 viatgers volen de forma anual entre Barcelona i Brasil. Amb la inauguració d’aquesta nova ruta, Barcelona es posiciona com un dels centres de connexions clau amb Sud- Amèrica a nivell nacional i europeu, permetent que els passatgers provinents de qualsevol punt del continent puguin enllaçar el seu trajecte amb el vol a Sao Paulo i viceversa.

Fecha del Taller: