IESE i BCL organitzen una sessió sobre la regulació del transport per carretera a Europa

En el marc de l’International Economic Forum in Logistics, l’associació Barcelona-Catalunya Centre Logístic (BCL) i l’IESE van organitzar la sessió sobre el futur de la regulació del transport per carretera a Europa.

Aquesta jornada, adreçada a professionals del transport i la logística, es va iniciar amb una ponència de la parlamentària europea Izaskun Bilbao, i va continuar amb una taula rodona amb experts en la matèria per debatre sobre com aquesta regulació tindrà un impacte en la logística del nostre territori.

Izaskun Bilbao va destacar que el transport de mercaderies per carretera seguirà sent insubstituïble en el futur per la capil·laritat que ofereix i la seva capacitat per resoldre les necessitats dels clients. I va afegir que cal apostar per la digitalització i la descarbonització per garantir el futur del transport per carretera.

També va destacar que la progressiva implantació d’un sistema integrat de mobilitat a nivell europeu consolidarà aquesta posició, però implicarà canvis. “Aprofitar-los requerirà una aposta intensiva per la digitalització i convertir la descarbonització de el sector en un instrument decisiu en la lluita contra el canvi climàtic”.

Fecha del Taller: