Idilia Foods inverteix 15 milions d’euros en el seu nou complex industrial i logístic

Idilia Foods, companyia espanyola que engloba marques com Cola Cao o Nocilla, invertirà 15 milions d’euros en la creació d’un renovat complex industrial i logístic en els terrenys que actualment ocupa la fàbrica de Parets del Vallès. Al nou centre es durà a terme l’elaboració de tots els seus productes: Cola Cao i Paladín, que ja s’elaboren en aquesta planta; i Nocilla i Mesura, que actualment es produeixen a la fàbrica de Montmeló.

Les obres, iniciades al gener, permetran ampliar en 9.190 m2 la fàbrica, que es dividirà en una zona per a producció, una altra d’envasat i una tercera per a magatzems de matèria primera i envasos, i en 2.040 m2 el magatzem per a producte acabat, aconseguint un total d’uns 30.000 m2. La renovació permetrà una major capacitat d’innovació i diversificació de la gamma de productes d’Idilia Foods.

La creació d’un únic complex logístic industrial dotarà Idilia Foods de les capacitats d’R+D+i, de la capacitat de producció i de la infraestructura logística necessària per abordar els projectes de futur que aborda la companyia i comportarà millores d’eficiència en matèria energètica i logística, a més de sinergies en el camp industrial, tecnològic i de R+D+i.

Segons les previsions, les noves instal·lacions de la companyia, executades per Inbisa, estaran en ple funcionament durant 2018.

Fecha del Taller: