iContainers preveu duplicar la seva activitat com transitària online aquest any

iContainers, la companyia transitària cent per cent online amb seu central a Barcelona, ha arribat al setembre els 16.000 contenidors gestionats a través de la seva plataforma des que entrés en funcionament fa set anys, i ha aconseguit consolidar una cartera de clients superior a les 2.000 empreses que utilitzen amb regularitat els seus serveis.

L’obertura d’oficines a Estats Units fa dos anys i la recent implantació d’un servei en línia de cotització i gestió d’enviaments porta a porta entre Espanya i els Estats Units, han dinamitzat les vendes de la companyia fins al punt que espera triplicar la seva activitat amb destí i origen des dels Estats Units durant el present exercici. A això se suma el bon comportament de l’activitat relacionada amb les importacions de la Xina, i les mudances internacionals, que suma ja 1.500 clients.

A partir de l’activitat registrada per la companyia en el primer semestre de l’any, iContainers preveu un increment dels seus resultats del 90%, el que situaria la seva facturació el 2015 en xifres properes als 10 milions d’euros.

En el pla tecnològic, a més de la seva capacitat per oferir a través de la seva plataforma cotitzacions en temps real per al 95% de les destinacions al món, basades en 150.000 tarifes online, compta amb un servei únic de seguiment en temps real dels contenidors per geolocalització.

iContainers aposta estratègicament pel desenvolupament del seu servei en línia de cotització i reserva d’espai per a enviaments porta a porta. Aquest servei simplifica per a les empreses el procés de comunicació, a l’existir un únic interlocutor fins a la destinació final, en aquest cas iContainers, en el qual es deleguen la gestió de la documentació i els tràmits duaners tant en origen com en destí.

A més de l’actualment vigent servei online de cotització i gestió d’enviaments porta a porta entre Espanya i els Estats Units, iContainers ha posat en funcionament al setembre el servei porta a porta entre Espanya-Taiwan, i abans de final de mes ho farà el servei Estats Units-Taiwán i Estats Units-Països Baixos. A aquestes obertures se sumaran en els propers mesos altres amb països d’Amèrica del Sud i Àsia.

Fecha del Taller: