IAG Cargo i Finnair signen un acord per compartir el transport de càrrega aèria

Les aerolínies IAG Cargo i Finnair Cargo han segellat “un acord de reserva de capacitat” per als avions de càrrega que operen entre els aeroports de Londres Luton i Hèlsinki, tal com han informat. A través d’un avió de càrrega l’ A300-600, el nou pont aeri uneix les xarxes d’ambdós operadors dues vegades per setmana. A més, permet a IAG Cargo enviar càrrega a través d’Hèlsinki i així complementar els set serveis diaris de fusellatge estret de Finnair i els dos d’IAG Cargo entre Londres Heathrow i Hèlsinki.

Després de l’acord, el conseller delegat d’IAG Cargo, Steve Gunning, s’ha mostrat satisfet amb l’aliança ja que “hem ampliat la nostra xarxa amb una solució que no incrementa els actius de la companyia”.

Per la seva banda, el vicepresident i responsable de càrrega de Finnair, Antti Kuusenmäki, ha indicat que aquesta nova base d’operacions a Londres permetrà “l’expansió del nostre mercat nacional”.

L’acord es produeix poc més d’un any després que IAG Cargo signés el seu primer i emblemàtic acord de transport aeri compartit, mitjançant el qual IAG Cargo compra capacitat d’un avió de càrrega de Qatar Airways que opera entre Hong Kong i Londres Stansted.

Font: El Vigia
Foto: aircargoworld.com

Fecha del Taller: