Grimaldi potencia les connexions entre Livorno, Savona i Barcelona

El Grup Grimaldi Nàpols ha presentat importants novetats per a totes les empreses de transport potenciant la connexió marítima entre els ports de Livorno-Savona-Barcelona-València i viceversa, ampliant així l’òptima oferta actual de connexions marítimes des de i cap a la península Ibèrica.

El Grup, considerant els bons resultats obtinguts prèviament amb aquest itinerari, ha decidit invertir encara més en aquestes connexions afegint un altre vaixell, l’Ec València, a fi de garantir una major disponibilitat d’horaris i trajectes acords a les exigències del mercat.

Amb l’Ec València, s’impulsa la freqüència d’autopistes del mar des d’Itàlia i cap a la península Ibèrica amb noves sortides a la línia Livorno-Savona-Barcelona i optimitzant les connexions Livorno-Savona-València, de manera que es minimitza els temps de lliurament i s’augmenta considerablement l’oferta de places en els vaixells.

El Grup Grimaldi, a través de la millora del servei de línia per al transport de mercaderia des de i cap a la península Ibèrica, confirma la seva inversió en les connexions entre Itàlia i Espanya, garantint així a les empreses de transport una solució logística que sigui ràpida i eficaç.

Fecha del Taller: