Grimaldi millora el servei MEX entre el Mediterrani i Àfrica Occidental

El Grup Grimaldi ha decidit millorar el servei MEX que ofereix entre el Mediterrani i Àfrica Occidental. A partir del setembre, la freqüència del servei MEX es reduirà de dotze a deu dies, gràcies a la incorporació de quatre nous vaixells ro-ro multipropòsit; el Grande Ghana, el Repubblica di Argentina, el Repubblica del Brasile i el Grande Costa D’Avorio.

A més, a partir de principis de 2016, un cinquè vaixell, bessó del Grande Ghana, es desplegarà en aquest servei, fet que augmentarà la capacitat de càrrega i millorarà encara més la freqüència.

Els vaixells de la classe “Grande” tenen una capacitat de càrrega per a 1.000 vehicles, 2.800 metres lineals per a càrrega rodada i 700 contenidors. Els vaixells de la classe “Repubblica” compten amb 2.800 metres lineals per a càrrega rodada, uns 700 vehicles i 600 contenidors.

Gràcies a aquestes millores, el servei MEX augmenta un 35% la seva oferta de capacitat de transport de càrrega, tant per a contenidors com per a càrrega rodada.

Així mateix, una vegada posat en servei el cinquè vaixell, la freqüència del servei es reduirà a vuit dies i s’ampliaran les escales directes del servei MEX a altres ports de Nigèria.

El servei MEX connecta Itàlia, França i Espanya amb ports del Marroc, Senegal, Costa d’Ivori, Nigèria, Benín i Togo.

Fecha del Taller: